Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

18/09/2016 / Sophie Daniels

Luister hier naar de eerste samenwerking tussen Perc en Randomer

Op kamervolume hebben de tracks van Ali 'Perc' Wells veel weg van een tevreden hummende stofzuiger of een pruttelend koffiezetapparaat, maar wij beluisteren ze liefst met het volume volledig open. Experimentele techno met prachtige soundscapes en zelfs wat noise- en industrial-invloeden. Met Perc Trax, zijn eigen label, is hij al meer dan 10 jaar actief in de elektronische scene.

Randomer haalt zijn inspiratie uit de genres Jungle en IDM en z’n livesets zijn steevast een heus dansfeest. Zijn recente remix van Ansome's Back Alley Sally, was het eerste wapenfeit op Percs label. De mechanische, beklijvende techno van Perc en de experimentele soundscapes van Randomer vormen een perfect huwelijk. Weinig romantiek, veel analoog geweld en denderende grooves.

Op 7 oktober komt de EP uit. De EP bestaat uit drie nummers, en hieronder kan je Breezeblock al in première beluisteren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête