Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Randomer

06/04/2016 / Sophie Daniels

Randomer kondigt nieuwe EP aan op Rotterdamse Clone Basement Series

Clone Basement Series, het kleine broertje van Clone Records, werd in 2009 opgericht en bracht al muziek uit van onder andere Mike Dehnert, A Made Up Sound, Gerd en Conforce. Voor Randomer is het al de derde keer dat ie een plaat maakt voor het label.

Randomer behoort inmiddels tot de beste, rauwste en grilligste techno-artiesten aan de overkant van het kanaal. Zijn Concierge EP is het eerste materiaal dat ie dit jaar naar buiten brengt. In een korte tijd heeft de Brit een behoorlijke reputatie opgebouwd, zeker met zijn alom bekende plaat Bring. Het nummer werd in 2013 uitgebracht door Hemlock Recordings en werd dat jaar helemaal plat gedraaid. Een brutale sound. En dat komt ook helemaal terug in zijn nieuwe Concierge EP.

Randomers Concierge EP bestaat uit twee tracks en zou in mei in de digitale rekken liggen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête