Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Kinky Star

06/10/2022 / Dieter Holvoet

Maak kennis met de artiesten van What Happens invites Black Mass

Een gratis avondje industrial, acid, hardtrance, gabber en meer op de Vlasmarkt

What Happens Invites. Je hebt het misschien al eerder zien passeren op onze website of op de socials, maar dan eerder in context van livestreams. Da's wat we de afgelopen jaren meermaals gedaan hebben: artiesten uitnodigen voor DJ sets in beperkte kring en die sets dan online verspreiden via livestreams en later video's op YouTube. Dat concept hebben we zeker niet afgeschreven, maar gezien de livestream-moeheid na de afgelopen jaren dachten we eens iets anders te doen.

Bij deze nodigen we jullie graag uit voor onze eerste rave in jeugd- en muziekcentrum Kinky Star, op de Vlasmarkt in Gent. Voor deze sessie vroegen we onze vrienden van Black Mass om een paar van hun pittigste talenten te sturen, aangevuld door enkele namen die door ons geselecteerd worden en één persoon die uitgekozen wordt op basis van een DJ contest. En oh ja, het feestje is gratis. Geen excuus dus om niet te komen!

De lineup

20:30-21:30: Lando Riské (winnaar DJ contest)

21u30-23:00: Arno Molenschot 

23:00-00:30: Johaze 

00:30-02:00: V.A.RR (Black Mass)

02:00-03:30: DNNS (Black Mass)

03:30-05:00: Gitzwart

Safer space policy

Kinky Star is een jeugd- en muziekcentrum waar iedereen zich thuis kan voelen. Heb respect voor de venue, de vrijwilligers, elkaar en jezelf. Dus illegale substanties en haatgevoelens laten we lekker thuis. Ziet jouw avond er niet uit zoals je gepland had? Spreek één van de vrijwilligers in een fluohesje aan en dan proberen we tot een oplossing te komen. In samenwerking met Ask For Consent.

Een dikke merci aan

  • Kinky Star, Alles Kan en Stad Gent voor praktische en financiële steun
  • Black Mass voor de getalenteerde artiesten en de leuke samenwerking
  • Ask For Consent voor advies over safer spaces
  • Laura Schonkeren voor het ontwerp van de artwork
  • Alle andere vrienden en familie die ons helpen met deze uit de hand gelopen hobby
Kopfoto: © Kinky Star

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête