Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
What Happens invites

14/02/2017 / Raisa Moureau

What Happens invites: Linear Straight (live) + Trish van Eynde

Bijna een jaar geleden ging whathappens.be live. Het werd een wild jaar gevuld met beukende techno releases, vette festivals, feestjes en fantastische ontmoetingen. Hoog tijd om eens iets nieuws in het leven van What Happens te roepen.

Ken je dat zo van die woensdagen? Het vorige weekend is alweer even achter de rug maar het volgende weekend laat nog net iets te lang op zich wachten. Tijd om de week te breken met een dikke vette techno livestream - en dàt is What Happens invites. Vijf keer per jaar nemen we de PowerBox-studio over en nodigen we artiesten uit die volgens ons techno van de bovenste plank brengen. Artiesten en producers die hun strepen in de scene dubbel en dik verdienen.

Voor onze eerste editie op 8 maart nodigen we twee pioniers uit de Belgische scene uit. Twee artiesten die beiden hun stempel gedrukt hebben op het Belgische nachtleven. Eerste aan zet: Linear Straight. Hij blaast je van je sokken met een modulaire live set waar velen nog iets van kunnen leren: space is the place... and beyond. Een feilloze techniek, jaren ervaring en zijn tunneltechno sound maken van Linear Straight een onwaarschijnlijk goede producer. Een kleine impressie van hoe deze jongeman live klinkt, zie je hier in een studio live jam met copain Oliver Kucera.De tweede artiest die jouw woensdag zal breken met dikke techno is Trish van Eynde. Trish was meer dan 20 jaar geleden al resident in Fuse en ze speelde op de allereerste I Love Techno in 1995 samen met Jeff Mills, Richie Hawtin en Daft Punk. Een straffe madam die met haar muziek een verhaal brengt én één van de eerste leading ladies in de techno scene. Laatst speelde ze nog een bom van een set samen met Fabrice Lig in de Boiler Room.Voor What Happens invites slaan we de handen in mekaar met de mannen van PowerBox. Je kent PowerBox misschien wel van de wekelijkse livestreams die ze organiseren. Als het gaat over beeld en geluid, staan Nick en Jonathan van PowerBox garant voor de beste kwaliteit.

Eén ding is zeker: het gaat hard gaan 8 maart. Dus tune zeker in op onze livestream en enjoy...

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête