Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Abstracte blauw getinte foto

25/06/2021 / Dieter Holvoet

What Happens invites Where House Terror Squad

Op 30 juni hengelen we de resident zwaargewichten Nick Bollaert & Waldorf van Where House binnen voor een livestream vanuit de Muziekodroom in Hasselt.

Artwork van What Happens invites Where House Terror Squad

Op 30 juni hengelen we de resident zwaargewichten Nick Bollaert & Waldorf van Where House binnen. Een concept dat startte in wijlen Petrol en artiesten als Ansome, Randomer en UVB jaren geleden al op hun affiche hadden staan. Na meer dan een jaar stilte in het nachtleven maken ze hun comeback met Where House Terror Squad om warm te draaien voor een nieuwe editie in Antwerpen later dit jaar.

Herman Crespo staat elke week plaatjes te draaien in de leukste platenzaak van Antwerpen, WARRECORDS. Hij is van alle markten thuis en voorziet ons van zijn puurste vinyl technoplaten.

Osiris Breed is eigenlijk nog maar pas aan het producen geslagen, maar zijn tracks klinken al enorm veelbelovend. Kijk uit naar een set vol eigen materiaal.

Livestream powered by PowerBox Official. Visuals by mãddwørldd.

Bekijk live via het Facebookevenement!

Timetable

18u30-19u15: Herman Crespo
19u30-20u15: Osiris Breed
20u30-22u: Where House Terror Squad

Kopfoto: © Aaron Burden, Unsplash

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête