Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Black Mass, gemaakt door Diego Parra

05/09/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Black Mass organiseert eerste internationale event

Het Gentse agency brengt The Rave In Peace Soundsystem naar Rotterdam

Het hing al een tijdje in de lucht, maar sinds enkele weken hebben we zekerheid: Black Mass goes international! Het Gentse agency organiseert voor het eerst een clubavond in de befaamde Now&Wow club van Rotterdam. Dat Black Mass ooit naar Nederland zou trekken, leek al langer evident vanwege de vele Nederlandse artiesten die het de afgelopen jaren onder haar hoede nam. 

Al is het voor aankomende event uitkijken naar de modular live set van de Amerikaanse Krista Bourgeois. De dj weet vanuit Berlijn, met haar experimentele en eigenwijze kijk op industrial techno, steeds meer harten te veroveren. En zo ook het onze. 

(Lees verder onder de video.)

Met een focus op underground talent en een unieke soundervaring dankzij The Rave In Peace Soundsystem bouwde Black Mass de afgelopen jaren een sterke reputatie in het Gentse op, waar in oktober ook nog een editie zal doorgaan. En niet enkel onder de ravers maar ook onder artiesten kreeg het agency een respectabele naam:

Het idee achter Black Mass is altijd de focus op artist development voor opkomend talent geweest. Wij wouden meer zijn dan enkel een booking agent, maar ook coaching en ondersteuning aanbieden op alle vlakken. Het gaat dus zowel over bookings en netwerken als over productie en DJ’en, maar ook mentale en persoonlijke steun. Wij vinden het belangrijk dat we onze artiesten een persoonlijke begeleiding kunnen geven en mee kunnen ondersteunen in hun complete ontwikkeling als artiest.

Hanne Wouters (co-founder Black Mass)

Foto  van Black Mass, gemaakt door Jordy Lemmens
© Jordy Lemmens
Kopfoto: © Diego Parra

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête