Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Chris Liebing

14/12/2017 / Sophie Daniels

#WEEKEND: Chris Liebing, DVS1, Pilose

1/ Chris Liebing: 4 hour set, Kompass Gent, vrijdag 15 december


Chris Liebing zelf behoeft inmiddels geen introductie meer, vanavond doet hij een (bijna) allnighter in het Gentse. Anthony Parasole ken je o.a. van zijn album op Dekmantel Records, een Berghain residency en een hele sloot ep’s op labels als Ostgut Ton, The Corner en MDR. Verder op de line-up: DJ Seinfeld, Massimo Mephisto, Corvus Ex, Psytox en Torix More.

Event

 

2/ Balance, Ampere Antwerpen, vrijdag 15 december


Al jaren gelauwerd om zijn briljante dj-skills en nu vrijdag te bewonderen in de Antwerpse Ampere. De Bulgaarse KiNK staat er op de affiche met Joyhauser, Bocain en DJAXX.

Event

 

 

3/ We Are Techno Machines, Vaag Antwerpen, zaterdag 16 december


De drie pijlers van de Belgische technoscene staan dit weekend achter de draaitafels in Vaag. Een concept door Vision Machine, waar hij deze keer samen met Iris Menza en Trish Van Eynde de grond zal doen trillen.

Event

 

 

4/ Fuse presents, Fuse Brussel, zaterdag 16 december


Bezoek uit Amerika voor Fuse, waar DVS1 dit weekend achter de decks staat. De man kreeg het voor elkaar om zich in een mum van tijd tot de top van de technoscene te katapulteren. Hij wordt bijgestaan door Silent Servant, member van het legendarische Sandwell District collectief van Regis.

Event

 

 

 

 

 

5/Decadance For Life 2017, Decadance Gent, zaterdag 16 december


Een event voor het goede doel met een berg aan Belgische dj's die hier een steentje aan bijdragen. De integrale entree-opbrengst gaat dit jaar naar vzw Time For Lyme BE-NL. Op de rol onder andere: Joyhauser, Double U Jay, Trish Van Eynde, Linear Straight, ... Prima weekendje Gent dus.

Event

 

 

6/ De Warmste Rave, Het Uur Ninove, zaterdag 16 december


Goed doel nummer twee dit weekend: De Warmste Rave. Pilose, Brooks en Takkar & Ophion geven acte de présence. De opbracht gaat integraal naar vzw LEJO Ninove.

Event

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête