Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kowboys and Indians

08/08/2017 / Fay Haelterman

#WEDSTRIJD: Kowboys and Indians met B2B-set van Amelie Lens en Farrago (26/08)

Met elke aankondiging van Kowboys and Indians zijn we blij als een kind. 26 augustus mogen we ons opmaken voor een zomereditie, mét bijbehorende open air en een 4 uur lange B2B-set van Amelie Lens en Farrago. En jij kan erbij zijn. Wil je weten hoe? Check dan gauw onze Facebook-pagina.

kowboys and indians

Geen slechte deal, al zeggen we het zelf: je krijgt een duoticket voor Kowboys and Indians in de Kompass, waar je overdag én ‘s nachts kan doorgaan. Maar we hebben ook nog een extraatje voor je klaar: een ingekaderd en gesigneerd artwork van topdesigner Musketon.

Amelie Lens en Farrago hebben samen een plaat uitgebracht op ARTS, een voorsmaakje van hun komende duo-act. Ze zijn trouwens niet de enige dj’s die rug aan rug platen opleggen: ook Massimo Mephisto en Tom Dazing verzorgen het programma, naast Die Vögel, die wel in z’n eentje komt fluiten.Derde keer is trakteren, dat vinden ze bij Kowboys and Indians ook. Daarom hebben ze ook nog eens een B2B-set gepland met One Track Brain en OGENN. Die gaven op de vorige editie al van jetje - trouwens niet de enige populaire terugkomact. De affiche staat vol echte Kowboys and Indians-veteranen.


‘s Nachts kunnen we bijvoorbeeld in de verschillende zalen van de Kompass terecht voor onder meer Delcone en Die Clique.

Zelf kijken we vooral uit naar die goede ouwe ravetunes van Olivier Abbeloos (T99, music maestro, please!) en Thang, die op geen enkel feest in Gent buiten te kuisen valt. Ook Leesa belooft een verfrissende afwisseling te worden tussen al het manvolk: met tien jaar ervaring en doordachte sets, hoeft ze niet onder te doen voor Amelie. 

En dat is natuurlijk niet alles: ontdek zelf maar wat er zoal te zien valt!

Foto credit: Nachtschaduw

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête