Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

06/11/2016 / Sophie Daniels

Het nieuwe jaar vieren doe je dit jaar in Kompass Club

2017: A Rave Odyssey - An Epic Trip Into The New Year. We kunnen het niet beter verwoorden. Roots of Minimal, Kompass, Hertz en Kowboys and Indians bundelen dit jaar de krachten tijdens de overgang naar het nieuwe jaar.

Het feest duurt tot 14u de dag erna dus eten met je familie op 1 januari zal er voor dit jaar niet in zitten. Luke Slater, Tommy Four Seven, Paula Temple, Lucy en je kan zo nog een eind doorgaan. Allemaal komen ze het nieuwe jaar in Gent vieren. Er zullen drie verschillende ruimtes zijn en een ticket kan je voor 19 euro kopen. Wees wel snel want Phase One was op minder dan 24 uur volledig uitverkocht.

Ook nieuwbakken talent maakt zijn opwachting op de affiche. Zo maken het Franse talent UVB, Phase Fatale en onze Belgische trots Border One hun opwachting.

Line up


KONTROLEKAMER

▮ Luke Slater (OFFICIAL) (Ostgut Ton I Uk)

▮ Tommy Four Seven (47 I De)

▮ Paula Temple (R&S Records I De)

▮ Lucy (Stroboscopic Artefacts I It)

▮ UVB (Mord Records I Fr)

▮ Phase Fatale (Jealous God I Us)

▮ Border One (Wolfskuil Records I Be)

KARROSSERIE

▮ Sebastian Mullaert live (Minilogue) (Wa Wu We I Swe)

▮ Konstantin (Giegling I De)

▮ Shaun Reeves (Visionquest I Us)

▮ AMyn (Moodfamily (Be)

▮ KooDoo & LaMaz (Moodfamily I Be)

KONTAINER

▮ NSLD
▮ DEEJAMES
▮ Die Clique
▮ Yentl.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête