Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Sfeerfoto van Voodoo Village 2019

21/03/2021 / Dieter Holvoet

Voodoo Village lost eerste namen voor 2021-editie

Geloof ons: als het mag doorgaan, wil je er zeker bij zijn.

Voodoo Village, het ondertussen alombekende festival aan het Kasteel van Humbeek in Grimbergen, houdt de hoop er in. Tickets voor de editie van dit jaar zijn nog steeds te koop en deze week hebben ze al een eerste reeks namen gedropt. Ons hoogtepunt is ongetwijfeld Koning van de Live Performance, Stephan Bodzin, maar hij is niet alleen: ook Colyn, Denis Horvat, Fjaak, Kevin De Vries, Kobosil, Lola Haro, Rampue, Robag Wruhme en Satori zullen van de partij zijn.

Hun vierde editie in 2019 was een groot succes met maar liefst 8000 aanwezigen, verdeeld over vier podia en met namen als Adriatique, Mind Against, Trikk en Eagles & Butterflies.

Als alles goed gaat zou het festival doorgaan op zaterdag 4 september, maar voor de laatste informatie volg je best hun Facebookevenement.

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête