Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tommy Four Seven

05/02/2017 / Sophie Daniels

Tommy Four Seven kondigt details aan voor volgende releases van 47 label

Tommy Four Seven is in korte tijd een sterke speler geworden in de technowereld.Hij wordt gezien als één van de grootste talenten in de technoscene, bracht al een plaat uit op Chris Liebing zijn CLR én staat de laatste tijd wel elk weekend in een of andere iconische club te draaien.

Dat hij zich graag ontfermt over nieuw talent, bewijzen de vele releases op zijn 47 label van namen als Stephanie Sykes, SNTS en Phase Fatale. Zijn label bestaat al een dik jaar en heeft intussen al zeven releases onder zijn naam staan. En daar komen er nu in ijltempo twee bij. De eerste is er eentje van Ancient Methods, OAKE, VSK en labelbaas Tommy Four Seven. Release nummer twee wordt een soloplaat van de mysterieuze Headless Horseman.

De eerste release, die je hieronder kan beluisteren, komt uit op 23 februari. De tweede op 30 maart.


VA - 47008


A1. Ancient Methods - Systems
A2. OAKE - Anaximenes
B1. VSK - Breaking Symmetry
B2. Tommy Four Seven - Dromod

Headless Horseman - 47009


A1. Widow's Peak
A2. Shattered
B1. Bleeding Arrows
B2. The Day She Vanished

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête