Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

11/08/2016 / Sophie Daniels

Tommy Four Seven klist Headless Horseman, Phase Fatal en Stephanie Sykes voor nieuwe EP

Tommy Four Seven zit niet stil met zijn 47-label. Amper drie maanden geleden stond de vijfde release in het bestaan van het jonge label al op de teller, nu is het tijd voor nummer zes.

Zoals het concept zich beaamt, nodigt Tommy steeds drie gastproducers uit die ieder hun steentje bijdragen. Zo wist hij Headless Horseman te strikken, wat toch wel een schouderklopje waard is aangezien de man zelden iets uitbrengt op een ander label dan zijn eigen platenmerk.

2016 is nu al hét jaar voor Phase Fatale, die binnenkort geboekt staat op Berlin Atonal en recent ook in Berghain achter de draaitafels stond. Hij bracht ook al werk uit op Jealous God, het label van Regis, Silent Servant en James Ruskin. Stephanie Sykes is de femme fatale uit de nieuwe generatie technoproducers. Laatst werd ze nog gevraagd om een set in mekaar te steken voor het alombekende SlamRadio, nu is ze niet meer te stoppen.

47006 ligt op 20 september in de rekken, op 19 augustus is er nog tijd voor een labelnight in de Arena in Berlijn met Cosmin TRG, Szare en Eomac.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête