Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Quelza

03/09/2022 / Sophie Daniels

Quelza - 47030

Een release van de nieuwste telg van Tommy Four Seven.

Tommy Four Seven's 47 label staat al jaar en dag garant voor het lanceren van jong, nieuw talent. Deze keer is het aan de Berlijnse DJ/producer Quelza, tegenwoordig een zeer gewilde naam in het internationale clubcircuit, die de 30ste release op zijn conto mag schrijven.

Slecht 24 jaar is Quelza, ook wel bekend als Léo Naïtaïssa. Ondanks die jonge leeftijd heeft hij al een waslijst aan releases opgebouwd op zeer gerenommeerde labels. Zo pronken onder andere een reeks releases op Hayes, een recent debuutalbum op Mord (overal hopeloos uitverkocht nota bene) en een remix 'Paysage Dépaysé' (oorspronkelijk van OAKE) op zijn bibliografie.

Op zijn nieuwste EP '47030' doet hij het heel wat rustiger aan dan op zijn voorgaande releases. Het is een futuristisch en vaak melancholisch verhaal dat bol staat van de breakbeats. Maar het blijft vooral boeiend. Onze favoriet is de clubtrack 'La Gloria'.

Tracklist

  1. La Gloria
  2. Obliteron
  3. Valkarr
  4. Infold
  5. Nectar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête