Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tale Of Us

27/06/2018 / Sophie Daniels

Tale Of Us remixt klassieker van Energy 52

Na Solomun zet ook Tale Of Us zijn handen onder de legendarische track.

Het nummer in kwestie is Café Del Mar van het 90's Bonzai trance-project, Energy 52. ​​De populariteit van Café Del Mar wordt niet alleen weerspiegeld in zijn remixrooster. Vernoemd naar de iconische bar in het hart van de Ibiza-clubscene, was het de soundtrack van de ravecultuurfilm 'Human Traffic' in 1999. Daarnaast werd Café Del Mar later verkozen tot nummer 1 in MixMag's 2001 "500 Best Tracks Ever" lijst.

Hoewel de remix een pak donkerder is, met de BPM verlaagd tot sinister effect, deelt hij de spanning en dramatische toets die we bij het originele horen.De track maakt deel uit van de Remix Collection die door Renaissance vorig jaar werd afgetrapt met remixen van Dynamic boss Solomun en het Duitse duo Jam & Spoon die het trance-epos The Age of Love van Age of Love herwerkten.

Luister naar de track hieronder.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête