Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

23/11/2017 / Victor De Smet

Stephan Bodzins release op Afterlife: een droomhuwelijk

Enkele weken geleden merkten we hem al op in de set van Tale of Us in Kompass, de nieuwe parel van Stephan Bodzin. Strand is terug te vinden op zijn nieuwe EP, AL009. Het is Bodzins eerste EP in twee jaar en dat op een van onze favoriete labels, Afterlife. In september remixte het Duitse genie Monument van Tale of Us & Vaal, maar nu brengen ze de 'fitting relationship' naar een nieuw niveau. En terecht: Bodzin past zeker en vast in het plaatje van het Afterlife. Het is de 9e release op het label van Tale of Us, dat recent zijn eerste verjaardag vierde.

De EP bestaat uit twee tracks, Strand en Catamaran, en is vanaf 8 december verkrijgbaar digitaal en op 12" vinyl. De typisch dreigende signature sound van Stephan Bodzin stelt ook hier weer niet teleur, zijn succesformule blijft werken. Strand is de opvolger Fideles' EP Impressum, die ons ook zeer in de smaak viel. Afterlife verblijdde ons alvast met een preview van Strand, beluister hem hier:Picture by UNKNWN

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête