Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Exhale by Amelie Lens, gemaakt door Amelie Lens

01/12/2022 / Sophie Daniels

Exhale laat je 12 uur raven in de Waagnatie

Op 18 februari 2023 keert Amelie Lens terug naar haar thuishaven met haar internationaal geroemd eventconcept.

Terwijl ze non-stop in binnen- en buitenland en haar label runt en het megasucces van haar Exhale concept onder controle probeert te houden, keert Amelie Lens op 18 februari terug naar Antwerpen om daar de grond te doen daveren. Een line-up boordevol fris talent die op het punt van doorbreken staan of die dat punt al lang voorbij zijn.

We grasduinen even door de line-up: want daar staat met stip bovenaan Kobosil, al jaar en dag close friends met Amelie en haar naaste, Farrago. Bruter, harder en sneller dan eender welke andere Berghain-resident ook. Die laatste, Farrago, staat trouwens ook op de line-up. Ja, hoe kan het ook anders als manlief. En met Lokier, Adiel, ANNA en Clara Cuve zijn ook de vrouwelijk artiesten goed vertegenwoordigd.

Recht uit de Exhale-stal komt Ahl Iver, die al jaar en dag geboekt staat als enorm talent en al heel wat releases uitbracht voor het label. Hij zal een live set spelen, net zoals Brutalismus 3000 die met zijn gezellige mix van gabber post techno punk dé act van de avond wordt (geloof ons maar).

Verder staan ook de nooit teleurstellende TRYM, de drammende 999999999Dualism-resident Herton en fris talent Koboyo te prijken op de affiche.

Kom al in de mood en beluister hieronder de laatste Exhale Radio episode.

Kopfoto: © Amelie Lens