Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
ORBE portrait photo

03/09/2021 / Sophie Daniels

Spaanse ORBE debuteert op Token Records

ORBE is al jaren een stabiele factor in de scene. Al sinds de nillies maakt-ie techno die beklijft, melancholisch en een tikkeltje experimenteel is. Eerst onder de naam Fernando Sanz, sinds kort gaat hij door het leven als ORBE.

Na talloze EP's op labels als Obscura, Be As One Imprint en zijn eigen ORBE Records en een track op een compilatie van Token Records ergens eind vorig jaar, is er dan nu eindelijk een échte EP van ORBE op Token Records: 'Transhuman EP'.

Hevige maar toch indringend tracks met een beetje een grimmige toon. Een sound die op de hele EP te horen is, met name op het sinistere 'FM-2030'. In vier nummers zet ORBE een hele melancholische en geheimzinnige sfeer neer. Soms intens, maar vooral heel erg beklijvend.

Tracklist

  1. FM-2030
  2. Extropy
  3. Transhuman
  4. Posthuman Being

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête