Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto Martin Maler

26/04/2016 / Sophie Daniels

Martin Maler - Still I Rise EP

Deze week kregen we een heel mooi plaatje in onze bus. Martin Maler kwam namelijk met zijn vijfde EP op de proppen op zijn welbekende Trianglesquare Records. Zijn vorige EP was al top, maar deze gaat nog een stapje verder. Wij mochten ons buigen over zijn producer-talent en beluisterden het met veel bewondering zijn Still I Rise EP.

Te beginnen met de Triangle remix. Een meer uptempo nummer met een ietwat duistere touch. Wij kunnen het het best omschrijven als een acht minuten lang durende trip.

De Square remix is van een heel ander kaliber. Dat van de zware techno. Onze boxen konden het bijna niet meer aan. Wat hij hier uit zijn mouw schudt mag hij nog wel wat vaker doen. Deze is steevast onze favoriet. Gooi daar nog de perfecte, duistere vrouwelijke vocals bij en je hebt een topplaat. Een staande ovatie voor Martin Maler.

De Circle remix is nieuw deze keer. 'Een uitlaapklep' zoals hij het zelf verwoord. Hier gaan we iets rustiger te werk en horen we weer die fantastische vocal. Perfect voer om de keet af te sluiten in de vroege uurtjes.

De tracks zijn twee weken lang exclusief te beluisteren via ons Soundcloud-kanaal.

Tracklist

  1. Still I Rise (Circle Mix)
  2. Still I Rise (Square Mix)
  3. Still I Rise (Triangle Mix)

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête