Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Phase

13/02/2017 / Sophie Daniels

Phase, Ctrls en Johannes Volk hebben plaat klaar voor Token Records

Het Belgische Token Records staat niet stil. Wat in 2007 begon als een uitgelopen hobby, is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest erkenbare technolabels van Europa. Het brein achter Token Records is Kr!z, resident van de legendarische Kozzmozz-feestjes. De labelbaas bouwde dankzij een enorme lading aan kwalitatieve releases een behoorlijke reputatie op in het buitenland en was zelfs al te gast de legendarische club Berghain.

Zelf heeft hij naar eigen zeggen te weinig tijd voor producen, dus dan laat 'ie het maar over aan iemand anders. Hij hengelde al artiesten als Inigo Kennedy, Oscar Mulero en Steve Rachmad binnen en komt nu met drie nieuwe releases van Phase, Ctrls en Johannes Volk. Voor die laatste is het zijn debuut op het label.

Eerste aan de beurt is Phase, die zijn Submerged Metropolitan op 17 maart in de rekken legt. Die van Ctrls is voor april, die van Johannes Volk begin mei. In onderstaande mix kan je al wat nummers van Phase horen.


Tracklist


Ø [Phase] - Submerged Metropolitan
A1 Submerged Metropolitan
B1 Fallen Columns
B2 This Absent Mind

Ctrls - Routing
A1 The Shortest Path
A2 Locked Groove 1
A3 Rush Hour
B1 Crash
B2 Locked Groove 2
B3 Highway

Johannes Volk - Designing Evolution
A1 Designing Evolution
A2 Escapism
B1 Cosmic Clockwork
B2 Sleeping On A Razor Blade

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête