Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
holy trinity events

12/12/2016 / Sophie Daniels

Peter Decuypere brengt een nieuw boek uit

Peter Decuypere is founding father van I love Techno en de wereldvermaarde club Fuse. Hij is docent aan verscheidene hogescholen en een veelgevraagd keynote speaker. Ervaring zat. Waarom dit dan niet allemaal in een boek bundelen moet 'ie gedacht hebben?

In 2014 kwam er We Love Events. Of hoe je van je event een digitaal spektakel maakt. Het werd een enorm succes en was enkele dagen talk of the town op Facebook. Nu ligt Holy Trinity Event in de boekenrekken. Veel minder een studieboek -alhoewel er nog altijd een bruikbaar model in zit-, en veel meer een verhalend en vooral inspirerend boek.

Een event organiseren is vandaag niet zomaar een podium vullen met zoveel mogelijk goden. De toekomst toont zich veel meer in het ontwikkelen van verbindende belevenissen. En het is net die verbondenheid die de basis vormt van een succesvol Holy Trinity Event

Hier kan je de eerste 20 pagina's al eens doornemenJe kan Holy Trinity Events hier bestellen.

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête