Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

16/12/2015 / Sophie Daniels

Korting op feestjes? Yes please.

Met korting naar de leukste feestjes gaan? Dat kan! Tot nu toe enkel bij onze Noorderburen te verkrijgen, maar heel binnenkort spreidt het zijn vleugels over de rest van Europa. 

Naast eten en slapen is het luisteren naar muziek ook een eerste levensbehoefte. Voor ons dan toch. Maar met dat magere loontje van ons moeten we soms ongewild nee knikken bij het zien van een leuk feestje of concert. Alhoewel, als we echt willen gaan, kopen we dat ticket toch wel hoor. Maar als we minder moeten betalen, zijn we daar als de kippen bij. 

CJP heeft nu een platform opgericht waar je in een mooi lijstje kortingen kan zien per club of evenementenhal. Zo kan je naar Melkweg gaan voor 7 euro minder of pik je een concert mee in Paradiso en bespaar je tot 5 euro. Dat zijn toch al weer twee pintjes die je meer kan drinken -behalve voor Bob dan. 

Minder betalen is nog steeds één van de grootste triggers om iets te kopen. We weten allemaal hoe snel early bird tickets de deur uit zijn. Geef je bezoekers korting en beloon ze wanneer ze je boodschap delen. Je zal zien dat je heel wat mensen bereikt, die je anders niet zou bereiken -of waar je met gesponserde content op Facebook tientallen euro's in moet pompen. 

Check het zelf op CJP!

Foto door kemizz

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête