Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

20/09/2016 / Sophie Daniels

5 leuke sets die we deze week ontdekten

Invite's Choice Podcast 398 - Kwartz

Er staan al heel wat namen op het palmares van Tim van Paradijs te blinken met zijn Invite's Choice Podcast. De laatste die aan deze ellenlange lijst toegevoegd werd is Kwartz. Hij is nog maar net papa geworden van zijn eigen label order&devotion en is kind aan huis bij PoleGroup.

OBSCUUR Podcast I : MARLA SINGER

De jonge Franse getalenteerde Marla Singer, die we laatst nog bejubelden om zijn nieuwe EP, mixte voor het Utrechtse OBSCUUR een aantal platen aan mekaar (tracklist zit er bij!). Check zeker ook eens de Soundcloud van OBSCUUR, daar vind je nog heel wat onontgonnen talent.

Invite's Choice Podcast 365 - Paling Trax

Paling Trax, het label van stranger, werd uitgenodigd voor de Invite's Choice Podcast. Wederom een hilarische intro, een hele boel unreleased tracks van Lenson en de twee bangers van TAFKAMP -Boy Is Banging en I Laf You- komen in het stuk voor.

Stranger at Unpolished 2016

Dit is de beste intro die we ooit hoorden. Het origineel is van De Klootzakken, een alias van Otto van den Toorn en Vincent Hendriks, die onderdeel zijn van de Euromasters. Ze sampleden de Nijkerkse dominee J. Mulder uit een uitzending van Kopspijkers, waarin de dominee een tirade afstak over house.

03ème Pulsation - EMIEL ZWART

Naast DJ en producer is hij oprichter van zijn eigen label DNA rec waar hij regelmatig releases op uitbrengt. Nu geeft hij zijn closing set vrij die hij op het Sunglow Festival draaide.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête