Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
TAFKAMP

08/09/2022 / Sophie Daniels

TAFKAMP presents Irv Da Perv

The Most Wanted Digital Dubplates Vol. 2

Dat TAFKAMP eigenlijk stranger is en vice versa, is de laatste jaren meer dan duidelijk geworden. Deze zomer stond hij op bijna elk belangrijk festival te draaien, zowel als stranger als met zijn alias.

Dat hij tussen het toeren nog tijd gevonden heeft voor producen bewijst hij met deze 'Irv Da Perv' EP die later in oktober uitkomt op Paling Trax. Zoals altijd schieten zijn nummers van links naar rechts. In de kern zijn het harde stampplaten, maar dan ingekleurd met stuurse beats en meezing vocals. 

Eigenlijk vonden we TAFKAMP lange tijd voorloper van de nu moderne Vieze Asbak's onder ons. Hij teerde op no-nonsense meme-techno zoals dat tegenwoordig genoemd wordt. Dat is techno met bomvol kleinere en grotere knipoogjes, lees: vocals uit grappige internet memes. 

Op deze 6-tracker klinkt TAFKAMP wat serieuzer. Ja, we horen nog leuke vocals en de nummers blijven spannend, maar het 'maffe' weerspiegelt minder. Onze favoriet: 'Why U Wanna Playa Hate?'

Tracklist

  1. Twerk Dat Shit
  2. Drive Me Crazy
  3. Pumping Bass
  4. XTC People
  5. Sendwhich
  6. Why U Wanna Playa Hate?

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête