Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
trouwen in kompass

30/01/2018 / Raisa Moureau

Trouw in je favoriete technokerk

People who rave together, stay together. 

People who rave together, stay together. En dat nemen ze bij Kompass wel heel letterlijk. De Gentse club staat erom bekend de betere technofeesten voor te schotelen in een decor dat één en al rave uitstraalt. Als rasechte raver ben je er waarschijnlijk al eens geweest. Misschien wel met je lief? Of misschien heb je er je lief wel leren kennen. Voor al die lovebirds is er goed nieuws: op 16 februari kun je tijdens Kowboys and Indians trouwen in je favoriete Gentse technokerk.

Ja, dreams can come true. Trouwen in de Kompass! Maar liefst 100 koppels krijgen de kans om hun ja-woord te geven in een love chapel. En dat is dus met priester en al. Daarbij krijg je als newlyweds een zwart lederen bandje van Kompass waarin 'Just married in Kompass' gegraveerd staat. Het moment wordt vereeuwigd op foto et voilà. Begin dus al maar met die geloftes te schrijven want dit wil je niet laten schieten.

Verras je lief, stap samen in het huwelijksbootje en live happily ever after. Iedereen kan trouwen, je moet enkel op voorhand een speciaal ticket in de online ticketshop kopen.

trouwen in kompass
trouwen in kompass
trouwen in kompass

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête