Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Remco Beekwilder

08/05/2017 / Sophie Daniels

De track waar iedereen het over heeft komt er aan

Neen. Dit is geen clickbait. Want overal waar we de laatste maanden kwamen, werd deze plaat onder luid gejuich onthaald door de menigte. Zelfs de hele 'Raad de plaat'-community stond even op stelten toen er dagenlang gezocht werd naar dit meesterwerkje. Al snel reageerde de man in kwestie zelf op de talloze berichten.

Maakt u kennis met Remco Beekwilder. Wij tipten hem vorig jaar al als één van de te ontdekken talenten uit Nederland en die verwachting lost 'ie dit jaar hélemaal in. En moest je het nog niet doorhebben, hij is de man die de hele technowereld in de ban hield met zijn nieuwe track 'LSD'. Dax J draaide 'em als één van de eersten, op ADE New Year. En iedereen ging helemaal uit z'n dak. 

'LSD' is één van de vier tracks op Remco's nieuwe LSD EP, die op 9 juni in de winkels ligt. Distributeur van dienst is -hoe kan het ook anders- Dax J's Monnom Black label. 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête