Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

12/05/2016 / Raisa Moureau

Paradise City Festival: kwaliteitsvolle deuntjes, ecologisch en verrukkelijk

Op 25 en 26 juni palmt Paradise City festival opnieuw de idyllische locatie van het kasteel van Ribaucourt in Perk in. Uit ervaring weten wij dat dit festival in werkelijkheid ook echt paradijselijk is. Een prachtige locatie, foodtrucks waar je de heerlijkste gerechtjes kan verorberen en een kwaliteitsvolle line-up. Alle ingrediënten voor een geslaagd festivalweekend.

Paradise City Festival loste recent de volledige line-up. En eerlijk? Er zitten heel wat paradijsvogels tussen. Vooral Kiasmos is er eentje waar we meer dan naar uitkijken.

lineup paradise city

Behalve de kwaliteitsvolle muziek, staat Paradise City ook voor ecologie en duurzaamheid. Maar hoe maakt het festival dit precies waar?

 

Green cuisine


een zo natuurlijk mogelijk zelf bereid menu waar zo goed als geen pakjes of zakjes aan te pas komen.

 

 

Small in size, big in impact


elke foodtruck is gespecialiseerd in één gerecht of één bepaalde keuken.

 

 

Less waste more taste


met bijvoorbeeld herbruikbare bekers wordt er gestreefd naar een kleinere afvalberg.

 

 

Think global, eat local


waar het kan, wordt zoveel mogelijk aangekocht bij boeren uit de buurt. Ook het festivalbier komt van brouwerij Haacht, op slechts een boogscheut van het festival.

 

 

Say CO2


80% van de gerechten op Paradise City is vegetarisch. De ecologische voetafdruk van het festival wordt daardoor ook aanzienlijk kleiner.

 

 

Future friendly


think big. Paradise City komt op de proppen met niet zo alledaagse ingrediënten. Wat denk je van een bordje met zeewier, insecten of algen?

 

 

Gratis KarTent


gratis tentjes voor de mensen die de nacht doorbrengen op de camping van de festivalsite! 1 op 4 festivalgangers laat zijn tentje staan op de camping van een festival. Om dit tegen te gaan komt Paradise City met een primeur aanzetten. Voor elke kampeerder een 100% luxueuze, kartonnen tent!

 

 

Cashless


Dorst of honger? Op Paradise City laad je je festivalbandje op met credits via je bankkaart. Geen gekloot met bonnetjes of geld. Vergis je dus niet want je kan niet met cash betalen op dit cashless festival!

 

 

 
 
 
 

Paradise city festival ❤️ #paradisecity15 #lovestage #love #dance #festival

 

Een foto die door rajiesa is geplaatst op 6 Jul 2015 om 12:24 PDT


 
Mag het nog iets meer zijn? Voor een luttele 59 euries kan je een 3-gangen menu verorberen van -gezien op tv- chef Sofie Dumont.

 

 

Mag er nog een schepje bovenop?


Paradise City pakt uit met een exclusieve VIP treatment waarbij service op nummer één staat. Het festival gaat voor deze editie in zee met Tsjing. VIP's kunnen via deze applicatie een drankje of iets anders lekkers bestellen en het wordt gewoon gebracht tot bij je op de festivalweide. Op deze manier moet je dus geen moment van je favoriete dj missen!

Overtuigd? Terecht! Bestel snel hier je tickets. Voor slecht 50 euro kan je genieten van één dag op deze prachtige locatie, voor 30 euro meer heb je een combiticket. Voor 200 euro kan je genieten van de exclusieve VIP treatment, inclusief 90 credits.

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête