Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

08/09/2016 / Sophie Daniels

Extrema Noir nodigt Abdulla Rashim, Emanuel Statie en Gary Beck uit

Het festival dat op drie december in de Ethias Arena in Hasselt plaatsvindt, heeft al zijn artiesten bekend gemaakt. We hebben nu al kriebels in onze buik als we er aan denken! Op een koude winteravond ons helemaal warm dansen op de meest underground techno, en dat nog op geen 20 km van ons thuis, zalig!

Extrema Noir staat -zoals ze zelf zeggen- voor het opkomend talent, de niet alledaagse kleppers uit de dancescene. En met Abdulla Rashim te boeken, maken ze die belofte meer dan waar. Naast deze enorm populaire producer worden ook Emanuel Statie, Gary Beck, Marcel Fengler en consorten uitgenodigd. Er staat ook heel wat Belgisch talent op de bühne zoals onder andere Amelie Lens, de jongens van Unclesand, live-wonders ABSURD, ... Die mannen van ABSURD hebben trouwens een eigen podium waar ze maar liefst 8 uur lang op jammen!

Hun tweede stage host werd vorige week ook al bekend gemaakt. Complex, een organisatie uit het Maastrichtse, wordt één van hun partners in crime. Volgende week worden de andere hosts aangekondigd.

Line-up


ABDULLA RASHIM
ABSURD live
ALEX NIGGEMANN
AMELIE LENS
DARIUS SYROSSIAN
DkA live
EMANUEL SATIE
FABIO FLORIDO
FUR COAT
GARY BECK
KAISERR
KAPIBARA
MARCEL FENGLER
MAXIM LANY
MIHALIS SAFRAS
NOIR
PATRICE BAUMEL
RAW DISTRICT
SECONDCITY live
TOFKE
UGUR YURT
UNCLESAND

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête