Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Noir

29/11/2016 / Raisa Moureau

5 goede redenen waarom je Extrema Noir niet mag missen

Dit weekend strijkt Extrema Noir neer in de Limburgse hoofdstad Hasselt. Hoewel, neerstrijken is misschien niet de juiste woordkeuze als we naar de line-up kijken van komende zaterdag. Het zal er hard aan toe gaan daar in de Labyrinth club. Verwacht je aan harde, rauwe, pure techno van het hoogste kaliber. Heb je nog geen ticket? Shame on you! Wij geven 5 goede redenen waarom je dit event absoluut niet mag missen:

1/ Abdulla Rashim
Oké 't is misschien maar één naam maar wel eentje die er op de hele affiche voor ons uitspringt. Abdulla Rashim is volgens ons hét nieuwbakken talent. 2016 was het jaar van deze jonge knaap met onder andere gigs op Dekmantel, Paral-lel Festival, Into The Valley en Drift Festival. Alsof dat nog niet van genoeg talent bewijst, stond Abdulla ook nog eens achter de decks van Berghain in oktober. Deze zaterdag dus te bewonderen in de Labyrinth Club.

2/ Ontdek de sound van morgen
Back in the days toen Peter Decuypere Daft Punk en Laurent Garnier naar Fuse haalde, was er nog niemand die grote ogen trok. Daft wie? Laurent qui? Ondertussen touren ze de wereld rond en zijn ze een gevestigde waarde geworden in de elektronische scene.Dat er talent heerst in deze line-up van Extrema Noir kunnen we al met zekerheid zeggen. Fabio Florido stond in maart nog achter de decks van Labyrinth samen met Richie Hawtin en Chris Liebing, ondertussen is ie ook nog eens ambassador van Hawtins PLAYdifferently model. Zou ie zijn speelgoed meenemen?

Alex Niggeman bewees eerder deze zomer ook al aan ons dat hij zeker gehoord mag worden. Amelie Lens - die trouwens ook de line-up siert - nodigde hem toen uit op haar eigenste Labyrinth Open. Gary Beck heeft al langer onze harten veroverd. In deze set die hij speciaal voor Extrema Noir in elkaar heeft gestoken, bewijst hij zelf waarom je zaterdag naar Labyrinth moet trekken.

3/ Vriendelijk voor je portemonnee
Een ticket voor Extrema Noir kost 29 euro. 29 euro voor 13 dj's. Dat is gewoon 2,23 euro per dj. Je kunt ook gratis naar Extrema Noir gaan. Wat je daarvoor moet doen, lees je hier.

4/ Weg met die heimwee naar de festivalzomer
Met deze koude winterdagen verlangen we alweer naar die warme festivaldagen in de zon. Weg met die heimwee, kom naar Extrema Noir, want ja dit is een indoor festival. En die sfeer van muziekconaisseurs allemaal samen is gewoon top. Kijk maar naar vorig jaar:

5/ Labyrinth club is één van de beste Belgische clubs
Dit kan iedereen die er al geweest is beamen. Ook tijdens de Red Bull Elektropedia Awards stonden ze in de top 10 van beste Belgische clubs.

Dus waar wacht je nog op? Tickets koop je hier.

Foto door NACHTSCHADUW

Kopfoto: © Nachtschaduw