Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dax J

26/08/2016 / Sophie Daniels

Dax J debuteert op label Speedy J

Geboren in Londen, gevestigd in Berlijn en aanwezig op plekken als Berghain, Awake en Glastonbury. Dax J wordt getipt als één van de meest talentvolle producers en draaide het laatste jaar op al enkele Electric Deluxe events.

Vorig jaar bracht Dax J zijn eerste album uit op zijn eigen label, Monnom Black. Een album met invloeden van zowel acid, jungle, drum & bass en UK Rave gecombineerd met verscheidene tempo's en de nodige breakbeats. Sindsdien gaat het als een raket voor de jonge producer.

Op 16 september brengt hij zijn eerste EP uit op het iconische label van de nog iconischere Speedy J.Hun namen lijken in ieder geval al goed op mekaar afgestemd. De EP, Illusions of Power, zal bestaan uit zes nummers doorspekt met -naar eigen zeggen- diepe acid en atmosferische intermezzo's.


 

Tracklist

1. Reign Of Terror
2. Harry The Hatchet
3. Cartagena Square
4. Zulu Nation
5. The Quest
6. Breaking Visions

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête