Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
lenske

28/03/2018 / Raisa Moureau

Amelie Lens lanceert LENSKE met een knal

Wekenlang maakte ze ons nieuwsgierig op haar social media kanalen maar vandaag is het eindelijk zover: Amelie Lens' label LENSKE is geboren.

Als hongerige leeuwen zaten we erop te wachten en nu voedt ze ons met een voorsmaakje. 'Jealousy' is een track van de EP Risin' die op 25 mei het daglicht zal zien. De EP bestaat uit nog drie andere tracks van Farrago waarvan de track 'Risin' geremixt wordt door Berghain-resident Kobosil.

'Jealousy' werd geproduced door Farrago en Lens herself. Als je naar de track luistert, dan verbaast het je waarschijnlijk niet dat hier invloeden van Farrago in zitten. Deze acid-stijl horen we vaak terugkomen in zijn sets. De track is echt een banger van een plaat die je innerlijke raver ten volle naar boven laat komen. De vocals van Amelie Lens maken de track herkenbaar en geven het net dat tikkeltje extra.

Wij hebben geproefd van LENSKE001 en 't is godverdomme lekker. Wij kijken uit naar meer!Tracklist

1. Farrago - The Riddler
2. Farrago - Risin' (Kobosil Apathy Remix)
3. Farrago & Amelie Lens - Jealousy
4. Farrago - Hidden Power

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête