Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
SNTS

08/09/2016 / Sophie Daniels

Nieuw label + tweede album voor SNTS

Hij heeft zo'n beetje de looks van Dr. Lektroluv overgenomen, maar dan in het zwart. En zijn gezicht, dat heeft nog nooit iemand kunnen zien. De gemaskerde man is zo'n veelgebruikt pseudoniem. Naast zijn eerste gelijknamige SNTS label, brengt SNTS nu zijn tweede label Sacred Court ter wereld en viert dat met de release van zijn tweede album, Losing Sight.

Met Sacred Court gaat hij naar eigen zeggen een iets andere stijlrichting in, die van de meer industriële, techno, post-punk en EBM. Voor z'n nieuwe album werkte SNTS met drum machines, modulaire synths, een gitaar, vocale recordings, ... én hij nam alles op in een soort van kelder om zo een nog beter industrieel geluid te kunnen nabootsen.

Het album komt in november uit.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête