Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Len Faki

04/09/2017 / Sophie Daniels

Kompass gaat touren en haalt Len Faki naar Genk

Als er iets is wat dit jaar een hype is, dan is het dat concepten en clubs hun eigen nest verlaten om elders een feestje te bouwen. Nadat eerder Kozzmozz zijn tourdata bekend maakte, heeft nu ook Kompass zijn eerste on tour locatie bekend gemaakt.

De populaire Gentse technoclub zakt op 16 september af naar de oude mijnschachten in Genk, beter bekend als Thor Central. Topact van de avond is niemand minder dan Len Faki. De man, die een monsterset speelde op Awakenings Festival, stond normaal deze zomer geboekt op Pukkelpop maar heeft toen om onbekende redenen afgezegd. Tickets voor het feestgebeuren zijn nog niet te verkrijgen, maar dat zal niet lang op zich laten wachten. Ondertussen kan je al je afspraken voor 16 (en 17) september alvast annuleren.

Hieronder kan je alvast genieten van Faki's laatste nieuwe release.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête