Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

21/06/2017 / Sophie Daniels

Ga gratis naar Ben Klock in Ampere

De Antwerpse club Ampere en Dimensions halen vrijdag 23 juni technoheld Ben Klock naar de Koekenstad. Een man die door velen vereenzelvigd wordt met al wat hip en trendy is in technoland en voor wie de superlatieven al snel in het rond vliegen elke keer hij aangekondigd wordt. Behalve Ben Klock heb je ook ineens de kans om Dimensions Soundsystem, Calvache en FBQ te spotten in de meest innovatieve club van Antwerpen. Dit event is een voorproefje op wat er deze zomer allemaal te gebeuren valt in Kroatië: Dimensions Festival.

Voor wie het nog niet door had, Kroatië is deze zomer the place to be voor al wie tijdens zijn vakantie al eens graag een dansje plaatst. Mooi weer, prachtige landschappen, en vooral een hoop festivals met de focus op elektronische muziek. Een trend die wij enkel kunnen aanmoedigen !

Afbeelding


In het rijtje fijne festivals dat er plaats zal vinden is Dimensions zeker het vermelden waard. De festivallocatie - het oude fort Punta Christo - is op zijn minst uniek te noemen en de line-up biedt voor ieder wat wils op gebied van elektronica. Namen als Jeff Mills, Marcel Dettmann, Moderat en, een persoonlijke favoriet, Billy Nasty zijn slechts een amuse in het rijke buffet dat de organisatoren ons van 30 augustus tot 3 september zullen voorschotelen.

Afbeelding


Wil jij er vrijdag bij zijn in Ampere? Wij geven twee duotickets weg! Vertel ons via Facebook wat jouw favoriete track is van Ben Klock en maak kans om komend weekend met de groeten van What Happens een stapje in het nachtleven te zetten.

Alle info over het het evenement vind je op de facebook pagina van Ampère. Voor alles omtrent het festival moet je op hun website zijn.

foto credit: Aldo Paredes

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête