Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Vrouw met Tomorrowlandvlag

16/02/2022 / Sophie Daniels

Tomorrowland dropt (bijna) alle namen voor 2022 editie

Meer dan 700 artiesten!

Dat de 16e editie van Tomorrowland nu drie weekends lang duurt in plaats van twee werd vorig jaar al wereldkundig gemaakt. Maar nu heeft de organisatie ook hun omvangrijke line up bekend gemaakt. Zoals altijd is er heel wat plaats voor Belgische dj's; zo versiert de Limburgse dj Cellini zelfs een plek op het hoofdpodium, maakt Coincidence Records naar goede gewoonte de Rave Cave tot een niet te missen spot en host Charlotte De Witte met haar KNTXT concept een stage.

Ook opmerkelijk dit jaar is dat er heel wat drum'n bass artiesten geboekt werden, zo prijken Rampage en Netsky op de affiche. Fans van harde techno kunnen terecht bij onder andere Amelie Lens, Joyhauser, Helena Hauff, Ben Klock, FJAAK en Milo Spykers. Melodic techno liefhebbers slaan hun slag dan eerder bij Tale Of Us, Stephan Bodzin, Mathame, Âme, DJ Seinfeld, Biesmans en Paul Kalkbrenner

Tickets

Alle tickets die aangekocht zijn voor de editie van 2020 zijn overgezet naar Tomorrowland 2022 (naar de oorspronkelijke weekends: 22-24 en 29-31 juli). In de zomers van 2020 en 2021 kon het dancefestival als gevolg van de coronacrisis niet plaatsvinden. Doordat er nu een extra derde weekend (15-17 juli) ingepland wordt, zullen er ook nog nieuwe tickets verkocht kunnen worden. Tickets kunnen nu nog niet gekocht worden, maar je kan je wel al pre-registreren.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête