Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

29/03/2016 / Raisa Moureau

FloorFiller & Random Present Trust /w Nick Curly!

Zo'n twee weken geleden kwam het nieuws dat FloorFiller en Random de handen in elkaar gingen slaan. Twee spelers in de markt die kwaliteit en techno hoog in het vaandel dragen. Wat we al wisten: het feest barst los op 30 april in de Forty Five in Hasselt. Tot de dag van vandaag sleurden we het grote geheim met ons mee maar vandaag schreeuwen we het van de daken: Nick Curly wordt de headliner van dit top-techno-event. Hoera!

Hij komt samen met Emanuel Satie zijn Trust-concept voorstellen. Het idee achter Trust is dat hij zijn jarenlange ervaring in de muziekwereld uitspelen om zijn idee van het perfecte feestje op te richten. Zo staat Curly dit jaar onder andere op Sonar off met zijn project.

Nick Curly heeft zijn strepen als dj ondertussen al verdiend. Volgens Resident Advisor is hij zelfs één van de meest gevraagde dj's van het moment. In de zomer van 2015 zakte Nick Curly nog af naar FloorFiller Outdoor. Het feest was toen uitverkocht dus dat bevestigt nog maar eens dat je voor tickets snel moet zijn!

Et voila: hier al een opwarmertje. Tot dan!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête