Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dax J

30/08/2017 / Sophie Daniels

Floorfiller nodigt Dax J uit in Fortyfive

Het in Limburg gewortelde label annex event Floorfiller heeft zijn eerste affiche voor het najaar bekend gemaakt. Op 6 oktober zakt het Britse technowonder Dax J af naar de Hasseltse club Fortyfive. Het is de eerste keer dat deze producer zijn weg vindt naar Limburg.

Met zijn roots in Londen en momenteel actief in Berlijn, draagt Dax J zowel de rol als producer en als labeleigenaar van Monnom Black. Het label waar dé zomerhit van dit jaar op uitkwam: LSD van Remco Beekwilder. De Britse producer is gekend om zijn hallucinante triptechno en opgepompte baslijnen, getuige zijn meesterset op ADE. Hij speelde closing sets op monumentale events, evenals een 10-uur marathon set in de wereldbefaamde technoclub, Berghain.

Wil je er zelf bij zijn? Dat kan, want wij mogen gratis tickets weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is #whathappensatfloorfiller mailen naar hello@whathappens.be. De winnaars worden over twee weken bekend gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=PK51Pn-6w6E

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête