Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

08/10/2018 / Mathies Wouters

Pure horror op FloorFiller Indoor

De zomer is nu wel echt voorbij, hoog tijd om de donkere burchten weer in te kruipen. En als we het over donker hebben, dan komen we automatisch terecht bij het geschifte Halloween festival van FloorFiller.

Op 31 oktober wordt de Muziekodroom in Hasselt omgetoverd tot een duistere danstempel waar duivelskinderen als 999999999, Anna, I Hate Models en Perc met harde hand zullen optreden.

FloorFiller overtrof zich afgelopen zomer weer met een geweldige editie van hun open air festival. Maar een intiem indoor feest voorzien van kei harde en donkere techno, dat mag elke winterse week wel passeren. Tegenwoordig ben je al heel snel en eenvoudig "techno dj". We juichen natuurlijk toe dat techno alsmaar populairder wordt, maar er ontstaat een soort nivellering waardoor pure klasse en genialiteit soms wordt verdreven door goedkope marketing, imitatie en vriendjespolitiek. Daarom een pluim aan FloorFiller voor deze knap doordachte line-up, waarbij A-listers op de affiche staan.

Een hele dosis acid dus in de pompoensoep, we hopen dat de wallen van de Muziekodroom tegen dan extra versteviging hebben gekregen. De setting zal alleszins helemaal Halloweenproof zijn, dus vergeet ook zeker je vampiertanden of heksenneus niet mee te nemen. 

Tickets gaan ondertussen vlot de deur uit. De Early Bats zijn al reeds uitverkocht, maar er zijn wel nog Regular Tickets beschikbaar via floorfiller.be. De studenten onder ons krijgen alvast een voorsmaakje tijdens een pre-party in Hogeschool PXL Hasselt. Hier kunnen ze naast raven op muziek van Klaps en Jeroen Meertens ook tickets kopen met een studentenkorting. Het evenement gaat door op woensdag 17 oktober tussen 11u15 en 13u30 in PXL Congress (Elfde-Liniestraat 24). 

Trick or treat, bij FloorFiller kiezen ze duidelijk voor het laatste!