Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

21/06/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: win een duoticket voor Voodoo Village Festival (2-3/7)

Deze giveaway was voor Voodoo Village 2016 en is logischerwijs ondertussen afgelopen. Voel je vrij om ons een mailtje te sturen, maar tickets voor deze editie van het festival ga je jammer genoeg niet meer winnen.

Nieuw in festivalland maar al onmiddellijk één van onze favorietjes: Voodoo Village Festival. Wat wil je met stagehosts als We Are The Future, We Bring You en Fuse, dat kan niet anders dan er gewoon boenk op zijn! Ahja, 't is trouwens op 2 en 3 juli te doen in Dilbeek!

De Early Birds van dit event waren al uitverkocht voordat er nog maar één naam bekend was gemaakt. En terecht zo blijkt. De line-up van Voodoo Village is kwaliteit van de bovenste plank. Met topartiesten als Alan Fitzpatrick, Patrick Topping, Rødhåd, Guy Gerber, Jackmaster en Detroit Swindle weet je dat het een dik feest gaat worden daar. Voodoo Village gaat met Funktion-One in zee dus dat wordt lekker boenken. Wat mag je nog meer verwachten? Food trucks, body painting, een hippiemarktje en een massageke om de beentjes weer los te krijgen!

Wij houden van festivals, en we delen graag. Daarom gratis duoticketjes + een echte Voodoo Village pull! Wat moet je doen? Mail naar hello@whathappens.be met als onderwerp #whathappensatvoodoovillage. Succes!

Een glimp van de volledige line-up:

Afbeelding

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête