Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voodoo Village

10/05/2022 / Sophie Daniels

Voodoo Village maakt 50 nieuwe namen bekend

Waaronder Len Faki, Anfisa Letyago en Fideles

De line-up van Voodoo Village 2022 krijgt stilaan vorm. Van de 80 artiesten die op 10 en 11 september aan het s’ Gravenkasteel in Humbeek hun opwachting zullen maken, waren er al 20 bekend en worden er vandaag nog eens 50 bekendgemaakt. Voor de tien laatste - waaronder enkele grote - namen, is het nog wachten tot 18 juli.

Zo zakt één van de meest gevraagde artiesten in de techno scene Len Faki af naar het idyllische Humbeek. Hij zorgt samen met het Italiaanse supertalent Anfisa Letyago en landgenoot Sam Paganini voor het hardere beukwerk. Mag het wat melodischer? Dan is daar het Italiaanse powerduo Fideles, Mr. G die een live set zal spelen en Crevette Records founder Alfred Anders.

Daarnaast werden eerder ook al toppers als Keinemusik (&ME b2b Rampa b2b Adam Port), Pan-Pot, Monolink, Fjaak, Damian Lazarus, Stavroz, Recondite en Mind Against aangekondigd.

Voodoo Village line-up 2022

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête