Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Tsjing applicatie

13/03/2016 / Sophie Daniels

Paradise City pakt uit met innovatieve app

Dat Paradise City inzet op innovatie, was ons langer bekend. Vorig jaar waren ze het eerste cashless festival van België en ook dit jaar pakken ze uit met een nieuw concept.

Mensen die een VIP-ticket kopen, zullen hun drank en foodsnacks kunnen bestellen via een applicatie. Daarna wordt je bestelling persoonlijk naar je toe gebracht, waar je je ook bevindt op het festivalterrein. Dit allemaal met de applicatie TSJING, gemaakt door gasten uit het Leuvense. De applicatie is niet enkel een surplus voor de consumenten, ook de organisatie zelf steekt er heel wat van op.
Ons businessmodel is voornamelijk gebaseerd op data. Wij aggregeren alle gegevens via de app. Denk aan profielen, het consumptiegedrag, tijd en locatie. Wij anonimiseren en analyseren al deze informatie. Wij stellen deze informatie en ongeziene markt intelligentie ter beschikking van merken, in rapportvorm of zelfs in real-time. Dat is heel waardevolle informatie voor de marketeers maar ook de consumenten zullen hier de vruchten van plukken. Zij kunnen immers profiteren van relevante én waardevolle aanbiedingen en geschenken.
-Marc Willems, brein achter TSJING

De manier waarop de gegevens verzameld worden en er meteen relevante en waardevolle marketingactiviteiten aan kunnen koppelen, maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat merken nieuwe producten kunnen lanceren naar een bepaald segment van gebruikers. Zo kunnen bedrijven nagaan of hun marketingbudget goed is aangewend, of het product wordt geconsumeerd op het moment dat de producent voor ogen had en zo meer. Alles wordt perfect in kaart gebracht zodat de return on investment van een marketingcampagne honderd procent meetbaar wordt.

Paradise City maakte nog maar net een eerste deel van de line-up bekend, onder andere The Black Madonna, Hunee, Mike Servito en Guti brengen 25 en 26 juni een bezoekje aan België. Tickets koop je hier.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête