Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
De locatie van Crossroads (XRDS) Festival

21/07/2022 / Dieter Holvoet

Laatste 4 artiesten aangekondigd voor XRDS Festival in september

Bradley Zero, I Hate Models, Tornado Wallace en VTSS vervoegen de reeds heel deftige lineup van house- en technoartiesten

Zoals eerder aangekondigd is het gezellige Crossroads-festival in het Vijverspark in Brussel terug voor een nieuwe editie. Het volledig nieuwe team bij Fuse - waarvan trouwens een groot deel afkomstig uit de organisatie van VOLTAGE - wilt met deze editie het festival nieuw leven inblazen. Ze introduceerden een volledig nieuwe grafische stijl, twee festivaldagen en maar liefst 63 artiesten verspreid over 4 podia. Verwacht je aan een reeks alternatieve house- en technoartiesten die het eerste weekend van september het viaduct uit zijn voegen zal laten barsten.

Sinds deze week zijn de laatste 4 headliners aangekondigd: I Hate Models, VTSS, Tornado Wallace, Bradley Zero. Hieronder ontdek je meer over wat deze artiesten te bieden hebben.

Oh ja, nog iets: de ticketverkoop is al aan zijn laatste wave toe. Wacht dus niet te lang als je er graag bij wil zijn.

 

 

Kopfoto: © Crossroads

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête