Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Cirque Magique

03/05/2017 / Victor De Smet

Cirque Magique maakt droomaffiche bekend

In het West-Vlaamse Ledegem vindt van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus voor de derde keer Cirque Magique plaats. De voorbije jaren passeerden onder andere Olivier Huntemann, Dubfire, Marco Faraone en Technasia op het jonge festival. Dat die voorbije edities een succesverhaal waren, valt wel af te leiden uit de line-up die Cirque Magique ons vorige week voorschotelde. Via een livevideo met beelden van de vorige edities kondigde het festival dit jaar op spectaculaire wijze hun nog veel spectaculairdere line-up aan. Drie dagen lang zullen niet minder dan 17 internationale namen verspreid over 4 stages Ledegem op zijn kop zetten.

 

Line up release CM17

We are more than excited to reveal the line up for Cirque Magique 2017. Join us live right now to discover which artists will bring Magic to our field this year... Thanks to SLASH9.tv and Dimitri Andreas for the beautiful work! ► Event : Cirque Magique 2017 ► Tickets : www.cirquemagique.eu

Posted by Cirque Magique on Thursday, April 20, 2017Liefhebbers van deep house & techno, hou alvast 4 tot en met 6 augustus vrij, want onder andere grootmeester Stephan Bodzin komt een liveset brengen. Diynamic-duo Adriatique, de Brit Damian Lazarus en het Italiaanse trio Agents of Time zakken ook naar de Ledegemse weide af om je te betoveren met hun magische sounds en zware bassen.

Voor zij die hun techno wat harder, vuiler en sneller willen heeft Cirque Magique ook heel wat in petto. Truss zal samen met de labelbaas van Perc Trax, Perc, de weide op zijn grondvesten doen daveren. Johannes Heil bracht het voorbije jaar weinig nummers uit die ons niet omver bliezen, zijn plaats op de affiche is dan ook meer dan verdiend. Ook De Sluwe Vos is een naam op de affiche waar we erg naar uitkijken, zijn energieke sets staan bekend voor hun unieke sfeer.

Vrouwelijk geweld ontbreekt dit jaar ook niet, zo zal Monika Kruse de Berlijnse scene vertegenwoordigen. Wonderdame Rebekah stond vorige vrijdag nog achter de decks op KNTXT in Fuse, deze zomer geeft ze niet in Brussel, maar in Ledegem haar cursus raven voor gevorderden. Bezielster van KNTXT en Belgische trots Charlotte De Witte kon natuurlijk ook niet ontbreken op deze line-up.

Meer Belgische trots is terug te vinden op de retro stage. Daar zullen onder andere Mike P.U.S.H., DJ Ghost, Jaydee ,Yves Deruyter en Steve Cop ons terugbrengen naar de hoogdagen van Bonzai en Cherry Moon.

 Muzikale duizendpoot Matthew Dear en housemeesters Andhim zorgen voor de nodige muzikale variatie dit jaar.

Over het hele spectrum van de elektronische underground scene wist Cirque Magique artiesten te strikken. Nieuw talent, vaste waarden, artiesten die doorbraken in 2016-2017, ze zijn allemaal terug te vinden op de line-up van Cirque Magique. Dit is een line-up waar de meeste festival op hun derde editie nog maar van kunnen dromen.

 De dagtickets kosten 59 euro, campingtickets kosten 35 euro. Voor 99 euro bemachtig je een combiticket zonder camping en pre-party, voor 120 euro krijg je de full experience: een combiticket, pre-party en camping inbegrepen. De tickets zijn te bemachtigen via de site van Cirque Magique.

Foto door NACHTSCHADUW

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête