Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promo  van KI/KI at Kompass, in opdracht van Kompass

18/01/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont , Dieter Holvoet

Een kijk op de opmerkelijke line-up van Kompass Klub aanstaande vrijdag

De Gentse technotent opent opnieuw zijn deuren voor al diegenen die met hartelust genieten van energieke 90's grooves, bezwerende trance en loeiharde acid

Wie zich thuis voelt in de zwevende en opswingende ritmes van progressieve trance zal zeker tevreden zijn met de opmerkelijke line-up van Kompass Klub aanstaande vrijdag. Zowel KI/KI als Courtesy kennen we van hun happy, trancy HÖR Berlin sets. Courtesy pakt graag uit met klassiekers. Hoe ze schommelt van dromerige, melodische tracks naar old skool energy vibes, daar krijgt iedereen wellicht kippenvel van. KI/KI pakt dan weer graag uit met het iets steviger materiaal, met haar herkenbare acid kicks als gevolg! 

Het is van maart 2022 geleden dat we mochten genieten van een uitverkochte Kompassavond met de Nederlandse KI/KI & Ampe zelf. Ampe kennen we dan weer van het Gentse queer collectief Butternut. Het collectief groeide zeer snel en werd zo al enkele keren de host op evenementen zoals Voltage Festival, Gentse Feesten in Funke & de zwoele, zweterige summer closing van Kompass. Next on the menu? Hosting party op 3 maart met het Ozzie (of Aussie) ghetto house seksicoon Partiboi69.

Ook de Duitse DJ Cem mogen we verwelkomen op de line-up. Samen met MCMLXXXV, Héctor Oaks & SPFDJ organiseerden ze hyperintense feesten onder het welbefaamde Berlijnse queer collectief Herrensauna.

De deuren van de Ketelkamer worden vrijdagavond geopend voor niemand minder dan Emilija, Wannes Lenaers & Delivery Guy. Delivery Guy a.k.a Seger Scheyving helpt mee met het organiseren van de magische evenementen van IIIMAGINE, inspirerende shows waar locatie hoog in het vaandel wordt gedragen en waar muziek de perfecte balans geeft op jouw ultieme feestervaring.

Kopfoto: © Kompass

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête