Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kompass

15/03/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

#MUSTSEE: VTSS & KI/KI at Kompass

Deze mag je zeker niet missen

Kompass is terug van weggeweest. Na maanden van geruchten en roddels over de nieuwe locatie kwamen ze in november met een geweldige aankondiging: de Belgische ravers konden vanaf dan terecht in de Vynckier site te Gent voor hun nachtelijke escapades. Al gooiden de coronamaatregelen al snel roet in het eten. De nachtclub moest enkele weken later alweer dicht. Maar fuck november, het is februari en Kompass smeet opnieuw haar deuren open en zo kan er weer tot in de vroege uurtjes gedanst worden. Nog geen plannen voor zaterdag? Wel, dan raden wij je aan om deze nachtclub eens een bezoekje te brengen: 2 rooms, 2 headliners.  

Vanuit de Poolse underground is ze de laatste jaren naar de absolute top gegroeid. Haar vernieuwende eclectische stijl en kwaliteitsvolle sets bleven dan ook niet onbesproken. VTSS moet je gewoon gezien hebben. Ze wordt vergezeld door niemand minder dan de Nederlandse dj KI/KI. Met haar heerlijke selectie van energetische 90s trance- en acidplaten tovert ze het publiek telkens om in één grote springende massa. Kortom, deze twee toppers mag je absoluut niet missen!

Kopfoto: © Kompass

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête