Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Circle Park

21/06/2023 / Evelyne Vanherf

Circle Park is jouw industriële, zomerse speeltuin in Brussel

Een zomer rijk aan afterworks, collectieven, Brusselse promotors en zo veel meer.

Donderdag 22 juni opent Circle Park SummerCamp de deuren voor een feestelijke zomer! Circle Park, een voormalige industriële site in de wijk Petite Île van Anderlecht, keert terug met een programma dat rijk is aan samenwerkingen met de beste promotors uit de Brusselse feestcultuur.

(Lees verder onder de afbeelding)

Circle Park
©

Circle Park

Een industriële site gewijd aan de feestcultuur

Circle Park is een tijdelijk openluchtproject dat gelegen is op een industriële woestenij, grenzend aan Studio CityGate, met als hoofdthema 'circulaire economie'. Het is een innovatief en experimenteel ecosysteem dat een stevige gemeenschap van spelers uit de circulaire economie opbouwt. Het project is ontworpen om te worden ontmanteld en herbouwd op andere potentiële locaties. 

Naast een leuke dansvloer, die plaats biedt aan 2200 personen, is er ook een zomerbar, productie-atelier, chill-outruimtes en sportvelden terug te vinden (beachvolley, petanque, badminton en padel). Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer! 

(Lees verder onder de afbeelding)

Diego Crutzen
©

Diego Crutzen

Agenda

Het SummerCamp-seizoen van Circle Park loopt van 22 juni tot 17 september. Elke week is het SummerCamp geopend van donderdag tot en met zaterdag.

Donderdag afterworkdag

Op donderdag opent het Circle Park van 16.00u tot 22.00u de deuren voor afterworks die zowel fijnproevers, met een lokaal eet- en drinkaanbod, als muziekliefhebbers zullen verrukken op de ambient sounds van jonge Brusselse dj's. Zowel bij de guinguette als bij Pois Chiche ondersteunen de menu's een circulaire en duurzame economie en promoten ze lokale en heerlijke producten.

Collectieven op vrijdag

Elke vrijdag van 16.00u tot 22.00u zal het Circle Park muzikale collectieven onder de aandacht brengen met sets van enkele van de beste opkomende artiesten van de hoofdstad. Op het programma: Alliance Club, Breaxx, Brussels Based, Optimal bass, Sono Ventura, Strictly Niceness, Styxx, Vostock, ....

Zaterdag is voor de Brusselse promotors

Natuurlijk mogen de promotors van het Brusselse nachtleven niet vergeten worden. Circle Park nodigt elke zaterdag van 14.00u tot 22.00u bekende promotors uit om het podium over te nemen voor een middag/avond "outside their walls". Op het programma: C12, Kiosk Radio & Crevette Records, Fuse, Trendy, Play Label, ...

Meer dan 40 events voor een feestelijke zomer

Circle Park is dé plaats om jouw zomer door te brengen, genietend van de zonsondergang met een Belgisch biertje in de hand op een ligstoel of op de dansvloer terwijl je artiesten uit de lokale elektronische scene ontdekt.

Om in de elektronsche vibes te blijven hebben wij voor jullie al een aantal events verzameld die hier mooi bij aansluiten.  

Kopfoto: ©

Circle Park

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête