Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dax J

22/01/2018 / Sophie Daniels

Dax J maakt plannen bekend voor nieuw album

'Offending Public Morality' is de naam van het nieuwe album van Dax J en ligt op 6 april in de rekken.

Het album, gevoed met krachtige filmsamples, bevat een breed scala aan techno, EBM, ambient en zelf jungle. En hoewel hij nauw verweven is met het technogenre, horen we in het album zijn invloeden in de jungle en drum 'n bass scène waar hij jarenlang zo'n fan van was. Dax J presenteert een verhaal waarin een creatieve, verkennende energie voortdurend wordt gedwongen om op te boksen tegen paranoïde, racistische en uitbuitende neigingen.

De 14-delige EP wordt uitgebracht op Dax J's eigen Monnom Black label en is de tweede volledige release van hem, na 'Shades Of Black' in 2015. Hieronder kan je het openingsnummer van het album 'Babylon Brutality' al eens beluisteren.Tracklist

01. Babylon Brutality
02. The Art Of Murder
03. Looking For Tina
04. 1001 Amen Nights
05. Waves Of Isolation feat. Zanias
06. Reclaim Our Lost Honor
07. Unrepentacostal
08. Feed The Pigeons
09. Offending Public Morality
10. It's A Trap
11. Mustapha Mond
12. Kerb Crawling
13. Acid Ascention
14. Death Is Imminent

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête