Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Otis

18/04/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Crate digging met Otis

Slagwerk oprichter deelt diens favoriete plaatjes van het moment

Otis Dehaes is de oprichter van Slagwerk, een Brussels label dat in de hoofdstad bekend staat om de uitstekende feesten die het organiseert. Met het label heeft Otis verschillende evenementen gehost en gecureerd op plekken als Beursschouwburg, Recyclart, FFORMATT, Pilar, Brasserie Atlas of de Vooruit. Zo werkte de organisatie ook al samen met de artiesten Amnesia Scanner, Oli XL, Abyss X, Aïsha Devi, Lee Gamble, Varg2™, Rabit, M.E.S.H. en vele anderen. 

Maar ook Otis' persoonlijke carrière is niet min, want de Belgische artiest stond al achter de decks van C12, Dour, Garage Noord, Trauma Bar en PTX. Als dit geen uitstekende kandidaat is om je playlists nieuw leven in te blazen, dan weten we het ook niet meer! De volgende 10 tracks zijn recente releases van vrienden, lokale producers en internationale artiesten die de Slagwerk oprichter hoog in het vaandel draagt.

De playlist

De tracks

Money Lang - Kings Never Sleep

Loukeman - Shadowww

Willem Feltzer - In My Heart

Vegyn - Energy B Thru

Bootee - Passion

RXK Nephew - On My Mind

Rox - Subito

Two Shell - Dust

Dida & ssaliva - Marching Plushies

CLIP - Lowkey

Overtuigd van deze playlist? Check dan Otis samen met Emma DJ op Horst Festival 2023.

Kopfoto: © Otis

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête