Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Robert Hood

17/02/2019 / Sophie Daniels

Boiler Room trekt naar Maastricht

Op 22 maart zakt Robert Hood af naar de Muziekgieterij.


Boiler Room houdt halt in Maastricht om de 25ste verjaardag te vieren van Robert Hoods album release, Internal Empire, dé iconische Tresor langspeler waar hij mee doorbrak. Samen met Jeff Mills is Robert Hood de oprichter van het legendarisch label Underground Resistance. Velen aanzien hem als de vader van de mimimal techno in Detroit. De baas van M Plant zal voor deze speciale gelegenheid een exclusieve dj-set uitvoeren.

Als steun staat ook Pasiphae op de affiche. De in Griekenland geboren en Den Haag neergesreken Pasiphae is bekend om haar duizelingwekkende releases op Artificial Dance en Bio Rhythm. Fotini Kappa (echte naam) gaf in 2016 voor het eerst blijk van haar talent op het Rotterdamse label Bio Rhythm van Paul du Lac. Was die plaat nog een coproductie met een van de allerbeste dj’s van Nederland (Intergalactic Gary), op Artificial Dance stapt ze overtuigend uit diens schaduw.

Inschrijven voor het event kan via deze link.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête