Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

25/04/2018 / Marcel Croes

Robert Hood komt met nieuwe EP op M-Plant

Na vier jaar is er eindelijk nieuw werk van Robert Hood.

Underground Resistance superster Robert Hood brengt komende maand een nieuwe EP uit op zijn eigen label M-Plant. De EP 'Clocks / Low Life / Go' zal qua sound Robert Hood zijn recentste werk op Dekmantel opvolgen. Net zoals het album en de EP series Paradygm Shift, mogen we een zware en rauwe sound verwachten.

Samen met Jeff Mills is Robert Hood de oprichter van het legendarisch label Underground Resistance. Velen aanzien hem als de vader van de mimimal techno in Detroit. Het is ondertussen al weer vier jaar gelden dat Robert Hood onder zijn eigen naam iets uitbracht op M-Plant. Bijna al het recente werk is in samenwerking met zijn dochter Lyric onder de naam Floorplan uitgebracht.

De EP zal op 4 mei worden uitgebracht.Tracklist

01. Clocks
02. Low Life
03. Go

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête