Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Colyn

30/08/2019 / Sophie Daniels

Amsterdammer Colyn is Afterlife's nieuwste hitkanon

Zijn tracks waren in haast iedere set van Tale Of Us terug te vinden dus een release op hun label kon niet langer uitblijven.

De headhoncho's zelf zijn kennelijk te druk voor een nieuwe productie, dan maar een nieuw talent de wereld in sturen moesten ze gedacht hebben. Wij presenteren u: Colyn. Afkomstig uit Amsterdam, begon in 2018 met producen en staat nu aan de rand van het grote succes.

Sinds zijn debuut op Tentacles Recordings eerder in 2018, is het snel gegaan voor de Amsterdamse Colyn. Zijn track op Realm Of Consciousness Pt.IV van Tale Of Us opende letterlijk en figuurlijk deuren en hij mocht prompt deel uit maken van zowat alle coole Afterlife-feestjes (in december staat hij de line-up met het duo in de Kompass club te Gent).

Zijn EP release, Resolve, kunnen we best omschrijven als mid tempo maar zeer intens. Tracks met epische breaks all over. Gemaakt voor lange nachten, maar meer nog voor te late ochtenden. Ideaal voer voor Afterlife-fanatiekelingen.

Op 30 augustus komt de EP officieel uit.

Tracklist:
A1 Colyn - Resolve
A2 Colyn - Eriador
B1 Colyn - Exchange
B2 Colyn - Gravity

Tracklist:
A1 Colyn - Resolve
A2 Colyn - Eriador
B1 Colyn - Exchange
B2 Colyn - Gravity

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête